| Xbody

Xbody

ELITE SPORT CENTER aduce in incita sa , ultima inovatie in materie de electro stimulare prin tehnologia EMS . Ce este tehnologia EMS? Reprezinta spasticitatea musculaturii prin impulsuri electrice . Ce inseamna defapt acest lucru , pe langa antrenamentele de intretinere si tonifiere ale celor noua mari grupe musculare EMS este folosit si in practica medicala pentru preventia unor afectiuni , reabilitare post traumatism,ameliorarea durerilor de spate , corectarea posturii,imobilizarea la pat . Impulsurile sunt induse de un dispozitiv special si sunt transmise prin tenrmediul unor electrozi aplicati pe piele direct pe muschii vizati . Aceste impulsuri provoaca contractii musculare, rezultatul fiind similar cu angajarea propriu-zisa a muschilor in miscare. Pe scurt , este antrenamentul secolului 21 !
Avantajele acestui tip de antrenament sunt :
Economisești timp
Pentru că îți vei antrena toate grupele de mușchi în doar20 de minute. Și dacă ai nevoie de mai multă stimulare într-o anumită zonă, aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zona cu probleme.

Arzi grăsimea nedorită
Având în vedere că este un antrenament complet de consolidare a musculaturii, se transformă modul în care organismul folosește calorii. Este un instrument foarte eficient pentru pierderea în greutate și eliminarea grăsimilor în exces prin modificarea metabolismului bazal. De aceea sunt suficiente doar 2 ședințe săptămânale.

Fără presiune pe articulații
Impulsurile electrice lucrează mușchii direct în profunzime, nu există nicio presiune asupra articulațiilor, astfel încât acestea nu sunt stimulate excesiv așa cum se întâmplă în cazul antrenamentelor tradiționale, în special cele cu greutăți.

Crește masa musculară
Electrozii sunt plasați direct pe corp pentru fiecare grupă majoră de mușchi, astfel încât toate impulsurile își ating obiectivul. Este ușor și nu poți da greș, chiar dacă nu execuți corect exercițiul, electrozii aplicați direct pe mușchi îți asigură corectitudinea exercițiului.
Ameliorează durerile de spate
Costumul are electrozi aplicați pe musculatura care susține coloana vertebrală, musculatura care este antrenată deficitar prin antrenamentele tradiționale. Cu EMS, mușchii posteriori ai trunchiului devin mai puternici și durerile de spate se ameliorează.

Echilibrează sistemul muscular
Electrozii aplicați în costum, lucrează musculatura simultan și facilitează uniformizarea masei musculare prin aplicarea impulsurilor și pe mușchii mai puțin dezvoltați.

Echipa ELITE SPORT CENTER este alcatuita din instructori cu-n tip de antrenament bine definit ce-ti v-a multumii toate asteptari ce tin de un antrenament optim .
Contact rezervari :
NR1:
NR2:
CONTACT :