| Handbal

Handbal

Handbalul este un sport de echipă care se joacă cu o minge, folosindu-se numai mâinile.Este un sport relativ tânăr, aparut in Europa la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX. Originile lui sunt însă mult mai îndepărtate și pot fi găsite în unele jocuri cu caracter popular practicate în Evul Mediu și în jocurile dinamice folosite în școlile din centrul și nordul Europei la începutul secolului XIX.

În toate variantele lui, jocul de handbal a apărut mai întâi în școli, în scopuri didactice, rod al imaginației creatoare a unor eminenți profesori de educație fizică. Părintele handbalului modern este considerat a fi profesorul german de educație fizică Carl (sau Karl) Schelenz, care a introdus reguli și care a folosit un teren de aceeași mărime cu cel de fotbal. Pe atunci o echipă avea 11 jucători.
ELITE CENTER pune la dispozitia voastra un program special pentru incurajareaza persoanelor care isi doresc sa faca performanta in handbal, sau doar sa il mentina la nivel de hobby. Romania reprezinta o elita in lumea handbalului mondial, iar la ELITE CENTER ne dorim sa onoram acest standard.

Antrenorii nostrii sunt dedicati cresterii si dezvoltarii viitoarelor talente din lumea handbalului