| Fustal

Fustal

Futsal-ul este versiunea interioară a fotbalului clasic. Numele său provine din portugheză „futebol de salão” și din spaniolă „futbol de salon”, amândouă însemnând fotbal în sală.
Futsal-ul este jucat de doua echipe, fiecare de câte cinci jucători, dintre care unul este portarul; fiecare echipă poate avea în plus un număr de rezerve. Spre deosebire de alte forme ale fotbalului în sală, terenul este delimitat de linii și nu de panouri cu ajutorul cărora mingea poate fi jucată.
Alte forme al fotbalului în sală, care pot fi jucate cu reguli diferite, există și pot fi denumite fotbal în sală sau fotbal 5 la 5.
ELITE SPORT CENTER va pune la dispozitie un teren de X pe Y cu o suprafata din : O . Centrul nostru sportiv asigura unul dintre cele mai bune terenuri intalnite la ora actuala in Romania , dorind a promova o practicare a acestui sport intr-un mediu optim si reducand riscul de accidentari prin calitatea ce-o putem oferii . Hai si tu impreuna cu prietenii tai la un meci de futsal intr-un mediu placut ferit de orice factori care ti-ar putea strica o zi la fotbal cu prietenii !
*Ne asiguram dreptul de-a ne alege clientela .
Rezervarile au loc la nr de tel :
NR1:
NR2: